Hvem er vi 2017-08-03T11:29:44+00:00

MØLLER & MADSEN´S HISTORIE.

Efter mange års ansættelse i et af Slagelses største revisionsfirmaer, etablerede registreret revisor Klaus Møller og registreret revisor Per H. Madsen i 1991 Møller & Madsen, Registreret Revisionsaktieselskab.

I 1997 blev partnerkredsen udvidet med yderligere 2 ejere, idet registreret revisor Jørgen Sig Pedersen og registreret revisor Torben Gudmundsen indtrådte som medejere i firmaet. Siden voksede firmaet støt i takt med forøget kundetilgang.

I 2002 flyttede vi fra de små lokaler på Schweizerpladsen til nyistandsatte og større lokaler i hjertet af Slagelse på Rådhuspladsen. I 2017 er vi flyttet til vores egen ejendom på Tjørne Allé 2 i Slagelse.

I 2007 indtrådte registreret revisor Helle Ebsen i firmaet og i ejerkredsen.

I November 2011 fusionerede Møller & Madsen med Køtter & Jensen, Registreret Revisionsanpartsselskab fra Korsør

Vi har i dag 8 ansatte, hvoraf 4 er registrerede revisorer.

Som virksomhed har vi en bred både praktisk og teoretisk uddannelse inden for alle emner, der har med små eller mellemstore virksomheder at gøre. Herudover er vi medlem af FSR-Danske Revisorer, hvor vi har mulighed for at søge skatte-, regnskab- eller juridisk ekspertise, hvis det er nødvendigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

FÅ ET UFORMELT OG GRATIS MØDE

Lad os snakke sammen om mulighederne for dig og din virksomhed. Ring 58505851 eller book dit møde via e-mail på: mm@moller-madsen.dk

JOB

Møller & Madsen er altid parat til at modtage din uopfordrede ansøgning samt dit CV.

Benyt denne E-mail: mm@moller-madsen.dk